Letní soustředění 2021

posted in: Nezařazené | 0


Sobota

V sobotu se během celého dne dohrával tenisový turnaj. Opět se ozvalo počasí, které zhruba na půl hodiny přerušilo odpolední program a museli jsme se schovat a poté zapracovat na kurtech, aby bylo možné znovu hrát. Celé soustředění na Hutisku-Solanec, včetně vyhlášení a předání trofejí bylo zakončeno kolem 16 hodiny odpoledne.

Pátek

Od pátečního dopoledne započal tenisový turnaj v kategoriích minitenis, babytenis, žáci a velcí. Během turnaje probíhala olympiáda, fyzička a také střelba ze vzduchovky. Večer byla finalně vyhlášena olympiáda a zbytek programu obstaral film Jumanji.

Čtvrtek

Během čtvrtka jsme se už od rána potýkali s jemným deštěm a téměř na půl hodiny byl přerušen dopolední blok tenisu. Odpoledne se ale vyčasilo a tenisové hodiny mohly probíhat v běžném režimu. Večerní program obsahoval hru “kámen, nůžky, papír”. Průběžné výsledky olympiády, včetně pořadí jednotlivých skupin a dalších aktualizovaných zážitku z denního programu naleznete ve fotogalerii.

Středa

Třetí hrací den se udělalo hezké počasí a pokračovaly dopolední tenisové tréninky, olympiáda i fyzičky. Aby se děti odreagovaly od tenisu, vypravili jsme se v odpoledním programu na krátký turistický výlet, spojený s točenou zmrzlinou. Večerní program byl věnován stezce odvahy v areálu hotelu.

Úterý

Druhý hrací den na soustředění pršelo jen v krátkých intervalech v době, kdy jsme se vyskytovali na hotelu. Dopolední i odpolední blok tenisu, olympiády i fyzičky proběhl bez kompilací.

Pro dnešní den byla zvolena sportovní disciplína hod tenisovým míčem. Na večer byl naplánován hudební kvíz a odkrývací soutěž na promítacím plátně. Soutěžilo se v rámci určeným sportovních skupin z pondělního dne.

Pondělí

Dnešním dopolednem začalo tenisové soustředění.

Po rozdělení dětí do pokojů a následném obědě jsme zahájili odpolední program. Program probíhá již klasickým způsobem, kdy jsou děti rozděleny do bloků sestávajících z kondiční přípravy, atletické olympiády a tenisového tréninku. Po propršeném dopoledni, se nám počasí naštěstí umoudřilo, a tak vše probíhalo bez jakýchkoliv komplikací.

V rámci olmypiády byly letos děti rovnoměrně rozděleny do kategorií, v rámci kterých spolu soupeří. Bude zde tedy o něco důležitejší týmový duch, než výkony jednotlivých atletů. Jako první olympijská disciplína byl pro tento den zvolen skok přes švihadlo.

Leave a Reply