Soutěže družstev 2019

posted in: Nezařazené | 0

Na jaře nás tak jako v posledních letech čekají ve všech mládežnických věkových kategoriích mistrovské zápasy družstev pořádané Českým tenisovým svazem.

 

Baby tenis

Družstvo v kategorii „Baby tenis“ pro děti do 9 let loni ve své skupině zvítězilo a mohlo tak pro tento rok postoupit do vyšší soutěže. S ohledem ale na celkovou generační obměnu hráčů v této kategorii jsme se rozhodli zůstat nadále v nižší skupině „Memoriál Z. Kocmana, Oblastní soutěž 2. třída skupina A“. Naši nejmladší hráči se tak potkají s kvalitativně srovnatelnými soupeři.

Tým postupně odehraje 6 utkání s SK Vítkovice 1926 – Ridera, TJ SOKOL Pražmo – Raškovice, TO TJ Nový Jičín, TJ Baník Ostrava OKD, TK Vratimov z.s. C a TJ Start Ostrava-Poruba, z.s. D
1. zápas začíná 28.4. na domácím hřišti.

 

Mladší žáci

Mladší žáci hrají v letošním roce ve skupině „Oblastní soutěž 1.třída skupina A“ kde se utká se 6 dalšími mužstvy – Rožnovský tenisový klub, TJ TO Sokol Stará Bělá, TK Opava-Minerva, TJ MSV Studénka, z.s. B, TC Vratimov z.s., TC Ostrava Nová Ves B.

1. zápas začíná 28.4. na hřišti v Rožnově pod Radhoštěm.

 

Starší žáci

Starší žáci budou v letošním roce bojovat ve skupině „Oblastní soutěž 1. třída skupina D“. Ve skupině je zařazeno dalších 7 mužstev – ITS Tennis Club Olomouc, TJ Start Ostrava – Poruba C, TO VOKD Ostrava – Poruba, TJ TO Sokol Stará Bělá B, SK Vítkovice 1926 – Ridera, TK Havířov B a TC Kopřivnice.
1. zápas začíná 27.4. u nejvzdálenějšího soupeře v Olomouci.

 

Dorost

Tuto tenisovou sezónu v kategorii dorostu soutěž nehrajeme.

 

Držíme všem naším hráčům palce a přejeme týmům co nejlepší výsledky!