Tréninky během prázdninového období

posted in: Nezařazené | 0

Stávající stálý rozpis tenisových tréninků platí do 28.6.2019 včetně. Od 29.6.2019 tréninky dle stálého rozpisu nebudou. Budeme se domlouvat podle vašeho zájmu a přítomnosti individuálně a to vždy na jeden týden dopředu. Proto bych rád zavedl pro celé období prázdnin následující pravidla, která by vše měla zjednodušit jak Vám rodičům, tak pomoci mně při plánování tréninků na prázdniny. Takže takto:

Vždy do soboty do večera každého prázdninového týdne (tedy první smsky pro první týden očekávám do 29.6.2019) očekávám od těch, kteří mají chuť a možnost v následujícím týdnu trénovat (včetně trénujících dospělých), smsku typu (včetně toho, kolikrát chce na trénink přijít):

 

Kája v následujícím týdnu může na trénink 2x a to:
pondělí: celý den
úterý: pouze dopoledne
středa: celý den
čtvrtek: pouze odpoledne
pátek: nemůže

 

Podle všech sms, které se mi sejdou, udělám v průběhu každé neděle rozpis na následující týden a v neděli k večeru pošlu sms s informacemi, kdy budou tréninky v následujícím týdnu. Další sobotu a neděli celý postup zopakujeme a tak pořád dále až do konce prázdnin.

Tímto Vás rodiče a hrající dospělé vyzývám k aktivitě během letních prázdnin – ohlídejte si to a dejte dětem možnost hrát přes prázdniny. Já sám se s nimi na kurtech moc rád uvidím. Je to hlavní tenisová sezóna a kdo to myslí s tenisem trochu vážně, neměl by raketu hodit na dva měsíce do skříně.

Upozorňuji ale zároveň na to, že kdo do soboty do večera nenapíše smsku, nebude moct být zařazen do plánu na následující tréninkový týden. Tedy jinými slovy „kdo nenapíše, netrénuje“.