Soutěže družstev 2018

posted in: Nezařazené | 0

Na jaře nás tak jako v posledních letech čekají ve všech mládežnických věkových kategoriích mistrovské zápasy družstev pořádané Českým tenisovým svazem.

 

Baby tenis

Družstvo v kategorii „Baby tenis“ pro děti do 9 let je po loňském nezdaru zařazeno aktuálně do skupiny „Memoriál Z. Kocmana, Oblastní soutěž 2. třída skupina B“. Tým postupně odehraje 5 utkání s TK Talent Bohumín, Sokol Bohumín, TK na Dolině o.s. C, TJ Start Ostrava – Poruba z.s. E a TJ Start Ostrava – Poruba z.s. D.
1. zápas začíná 6.5. na domácím hřišti.

 

Mladší žáci

Mladší žáci hrají v letošním roce ve skupině „Oblastní soutěž 1.třída skupina A“ kde se utká se 7 dalšími mužstvy – Rožnovský tenisový klub, T.T.C. Rožnov, TC Biocel Vratimov z.s., TC Ostrava Nová Ves B, SK JC Sport Opava C, TJ TO Sokol Stará Bělá TKV B a TK Milo Olomouc B.
1. zápas začíná již 29.4. na hřišti Staré Bělé.

 

Starší žáci

Starší žáci budou v letošním roce bojovat ve skupině „1. třída skupina B“. Ve skupině je zařazeno dalších 7 mužstev – TK SC Ostrava B, SK Lama, TK Opava, TK DEZA Valašské Meziříčí C, SK JC Sport Opava C, TO Sokol Stará Bělá TKV A, TK Minerva Opava.
1. zápas začíná 28.4. na hřišti TK Minerva Opava.

 

Dorost

Nejstarší mládežnická kategorie (dorost) je zažazena do skupiny „Oblastní soutěž skupina A dorost“. Aktuálně je v této skupině zařazeno dalších 6 družstev, TJ Start Ostrava – Poruba A, TK Talent Bohumín, Slavoj Český Těšín, Tennis Hill Havířov, Sokol Bohumín a TK Hlučín B.
1. zápas začíná 29.4. v Českém Těšíně.

 

Držíme všem naším hráčům palce a přejeme týmům co nejlepší výsledky!